Tofeesje
Voor de leukste traktaties!!!
---------------------------------------------

Algemene voorwaardenTraktaties:
Alle traktaties van Tofeesje worden handgemaakt, aangepast, geprint, geknipt of gesneden en gelijmd. De minimale afname van de traktaties is 10 stuks met uitzondering van de taarten,  juf en meester traktaties en een boodschap voor het behalen van bijvoorbeeld een diploma.

Vulling van de traktaties:
Alle eetbare vullingen voor de tasjes en doosjes worden in originele verpakking geleverd. Om alle snoep en koek zit een dichte verpakking ivm. hygiëne. Chocolade traktatie vullingen worden boven een temperatuur van 22 graden verzonden op eigen risico.

Uitdeelcadeautjes:
De uitdeel cadeautjes en eetbare vullingen van Tofeesje zijn niet geschikt voor alle leeftijden. Er dient een volwassene te bepalen of deze geschikt zijn voor de leeftijdscategorie van de kinderen.

Sommige eetbare vulling van de traktaties kunnen een allergische reactie of bij kinderen veroorzaken. Stel u goed op de hoogte van eventuele allergieën en houdt rekening met de leeftijdscategorie van de eetbare vullingen.
Tofeesje is niet aansprakelijk voor allergische reacties die op enigerwijze voortvloeit vanuit het gebruik van de eetbare vullingen.

Bepaalde eetbare vullingen en uitdeelcadeautjes zijn niet bedoeld voor kinderen jonger dan 3 jaar. En hebben een leeftijdscategorie. Er dient een volwassene te bepalen of deze geschikt zijn voor de kinderen. Tofeesje is niet aansprakelijk voor schade of letsel die op enige wijze voortvloeit uit het gebruik van de geleverde traktaties en/of inhoud daarvan.

De kleuren en inhoud van de traktaties kunnen minimaal afwijken van de foto's op de website.

Levertijd:
Houdt bij de bestelling rekening met de levertijd. Omdat de traktaties op bestelling worden gemaakt  is er geen voorraad. Hier is voor gekozen omdat de meeste traktaties gepersonaliseerd worden, het papier kan verkleuren door daglicht en ivm. de hyhiene. Tofeesje begint na betaling aan de bestelling. De levertijd is dan ongeveer 5 tot 8 werkdagen mits anders afgesproken.

Traktaties worden op de opgegeven trakatie verzenddatum verzonden. Traktaties worden alleen op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag verzonden. (Zaterdag,zondag en maandag worden er geen pakketten weggebracht).

Wilt u handgemaakte producten binnen 4 werkdagen thuis ontvangen is er sprake van een spoedbestelling. Hiervoor bereken ik een toeslag van €10,00. Een spoedbestelling plaatsen is alleen mogelijk in overleg omdat dit niet altijd mogelijk is. U kunt hiervoor een mail sturen naar tofeesje@outlook.com. Bestel deze dan niet via de webshop om teleurstellingen te voorkomen.


Annuleren:
Annuleren van een bestelling is uitsluitend mogelijk wanneer een bestelling nog niet in behandeling is genomen (gepersonaliseerde artikelen), of nog niet is verzonden (niet gepersonaliseerde producten).

Ruilen/retouren:
Vanwege het persoonlijke karakter van de traktaties (gepersonaliseerde) zijn de traktaties uitgesloten van het herroepingsrecht. Uitsluitend ongepersonaliseerde artikelen kunnen bij ons worden geruild. Ruilen vindt plaats op basis van gedeelde portokosten. U kunt het betreffende product in de originele enveloppe of doos terugsturen naar: 


Tofeesje
Weytackers 38
7834PC Emmen


Verzending/ levering
Alle pakketten of brievenbuspost wordt verzonden met PostNL. 
Meestal worden de pakketten of brieven van post.nl de volgende dag op plaats van bestemming geleverd.
Tofeesje kan dit niet garanderen. Tofeesje kan daarom ook niet aansprakelijk/ verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele vertraging of fouten van Post.NL . Alle verzendingen zijn op eigen risico. bij het verzenden van een pakket of brief met een track en trace code is er bewijs van verzending en kan het pakketje of brief achterhaald worden.


Tofeesje is niet aansprakelijk voor het onjuist aanleveren van adres gegevens. Tofeesje raad u aan om nog even een controle te doen voor u op verzenden klikt bij het bestelformulier. Op het bestelformulier staan de gegevens die Tofeesje heeft ontvangen. Als er iets niet correct is kunt u even contact opnemen om teleurstelling te voorkomen.


Tarieven:
Voor verzending rekenen van pakketten en brievenpost worden de tarieven zoals hieronder berekend. Bestellingen boven de € 75,00 worden gratis verzonden. naar Belgie vanaf € 100.00

Binnen Nederland:

Brievenbuspost:

Alle brievenbuspost met track en trace € 4,10
Pakketpost:
Post.nl 0 - 10 kilo € 6,50
U ontvangt bij het pakketje de track&trace code waarmee u de zending kunt volgen.
Wilt u de traktatie liever aangetekend dan zijn de verzendkosten € 8,70. Het pakket is hierbij verzekerd tot € 500


Verzending naar Belgie:

Pakketpost:
Post.nl tot 2 kilo € 13,00 met track en trace code.
Post.nl tot 5 kilo € 19,50 met track en trace code.

Afhalen
Afhalen van de traktaties is ook mogelijk op afspraak (Emmen, Drenthe). Het totaalbedrag mag dan ook contant voldaan worden.. Het volledige adres vindt u onder het kopje contact. geen pin aanwezig, wel een betaalverzoek mogelijk.


Betalingen
Tofeesje maakt gebruik van Ideal, overschrijving, of contante betalingen.Tofeesje begint met de traktaties en/of reservering als de betaling is voldaan. Heeft u voor de optie overschrijving gekozen dan kunt u het totaalbedrag overmaken naar het bijgevoegde Iban nummer en naam onder vermelding van de naam en leeftijd van de jarige. 

Controleer de gegevens nog een keer goed of alles klopt.

Copyright
Alle rechten voorbehouden. Niets uit de website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, door middel van druk, foto kopie,
microfilm of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Tofeesje.

Alle auteursrechten en handelsmerken van de gebruikte karakterafbeeldingen zijn eigendom van hun respectieve eigenaars en worden niet verkocht. Deze items zijn geen gelicentieerde producten en ik ben geen eigenaar van de gebruikte plaatjes etc. Bij tofeesje betaal je voor de creativiteit, tijd en de producten die ik gebruik om voor u een mooie traktatie te leveren.

Foto(s)
Een door u ingezonden foto mag door Tofeesje naar eigen inzicht (rechtsvrij) geplaatst worden op de website en/of facebookpagina. Bij het inzenden van een foto(s) geeft u hiervoor toestemming. Tofeesje is niet aansprakelijk voor schade en/of vorderingen die op welke wijze ook voortvloeit na aanleiding van inbreuk op rechten van derde na inzending van de foto(s). Wel zal tofeesje er alles aan te doen deze foto's te beschermen tegen misbruik.

 


Contactinformatie:


Socialmedia:

Facebook 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN